Întrebări frecventeBecul indicator clipește roșu când rezervorul de apă trebuie reumplut (deoarece nivelul de apă nu este suficient pentru a pregăti o băutură) sau atunci când rezervorul nu se găsește la locul lui. Umple întotdeauna rezervorul cu apă curată, nedecarbonatată artificial și nu folosi apă tratată chimic.
Aparatul tău Tassimo funcționează doar cu Tdisc-urile Tassimo, cărora le citește codul de bare de pe ambalaj – astfel încât să dozeze exact cantitatea de apă necesară pentru băutura aleasă. Sistemul de citire se numește IntelliBrew - acesta ajustează automat condițiile de pregatire:
 • Temperatura apei
 • Tipul de T-DISC
 • Ciclul de pregatire (înainte și în timpul procesului)
 • Cantitatea de apă
 • Viteza fluxului
 • Purificarea aburului
 • Lumina indicatoare ramâne roșie atunci când aparatul trebuie să fie curățat de reziduuri. După ce aparatul a fost curățat, acesta se va menține într-o stare perfectă de funcționare, asigurând de fiecare dată prepararea băuturilor de cea mai bună calitate. Curăță aparatul TASSIMO o dată la trei luni, pentru a putea să funcționeze la întregul potențial.
  Această “pastilă gri” se numeste flotor, iar rolul acestuia este de a acționa dispozitivul aparatului Tassimo ce indică nivelul apei din rezervor. Așadar, în momentul în care nu este suficientă apă în rezervor, se aprinde becul roșu pentru umplerea rezervorului.
  Bonurile pot fi invalidate din mai multe motive, precum:
 • imaginea încărcată este neclară
 • numărul de pachete Tassimo de pe bon nu coincide cu cel selectat
 • produsele de pe bon nu sunt participante la campanie
 • data și numărul bonului nu sunt vizibile și nu coincid cu informațiile introduse manual
 • data bonului este din anul anterior (aceste bonuri pot fi înscrise doar până la data de 31 ianuarie a anului următor)
 • Un alt motiv pentru care un bon poate fi invalidat este suspiciunea de fraudă – pentru care va fi nevoie de informații suplimentare. Așadar, asigură-te că toate aceste criterii au fost îndeplinite, iar dacăceva nu este clar contactează-ne prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.
  Validarea unui bon/ aparat durează maximum 5 zile lucrătoare (de la data înscrierii).
  Premiile selectate într-o anumită lună își vor schimba statusul în validat în momentul în care sunt preluate spre trimitere.
  Premiile validate sunt trimise în termen de maximum 45 de zile de la data Validării. În cazul în care nu ajunge în acest interval, te rugăm să ne scrii.
  Începând cu data de 3 februarie 2017, toate aparatele înscrise și validate sunt premiate cu 10 puncte utilizabile în platforma LumeaTassimo.ro
  Punctele acumulate pot fi utilizate doar pentru cadourile din categoria Premii.
  Conform regulamentului acestei campanii, dacă un utilizator nu poate fi găsit la adresă în cele două încercări ale firmei de curierat, atunci premiul se va întoarce la noi. Ulterior, el poate fi ridicat personal, de la sediul din București – în urma unei solicitări scrise.
  Premiile alese în platformă sunt trimise în ordinea selecției – exemplu: un premiu selectat în intervalul 1-30 ale lunii va fi livrat la finalul lunii următoare.
  Din păcate, acest lucru nu este posibil, imaginile fiind cu titlu de prezentare.
  Nu există un interval stabilit, pentru că ne place să vă surprindem constant. De aceea, sugestia noastră este să te abonezi la newsletter-ul http://lumeatassimo.ro pentru a fi la curent cu noutățile pe care le pregătim.
  Te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 021 380 85 95 (tarif standard), apelabil de luni până vineri, între orele 9:30 - 16:30. Colegii noștri te vor ajuta cu mai multe informații privind problema întâmpinată.
  X-ul care marchează un premiu reprezintă epuizarea stocului respectiv. Dacă ai selectat un premiu înainte ca acesta să nu mai fie pe stoc, îți este rezervat și va ajunge la tine în timpul menționat. Desigur, după ce un premiu este marcat cu X, acesta nu mai poate fi selectat până la o nouă


  Vezi mai jos
  Folosim cookies pentru ca tu să ai o experiență cât mai bună. Află ce sunt cookies-urile aici.
  Continuarea navigării pe site sau închiderea acestui mesaj reprezintă acceptul tău.