Descoperă Tassimo și vei avea un prieten de încredere

Aparatul Tassimo perfect pentru casa ta.

MY WAY
Stilul tău! TASSIMO MY WAY - pe gustul tău

- Gamă variată de băuturi.
- Preparare perfectă a băuturilor datorită tehnologiei INTELLIBREW.
- Preparare ușoară cu o singură atingere de buton.
- Personalizare individuală a băuturii prin posibilitatea de setare a intensității, volumului și temperaturii cu posibilitatea de memorare
- Panou touch control pentru utilizare ușoară și intuitivă
Detalii
Cumpără
VIVY 2
Bogat în opțiuni, redus în dimensiuni.
Urmașul aparatului Tassimo VIVY, noul Tassimo VIVY 2 moștenește aceleași trăsături de familie- dimensiuni mici și capacități surprinzătoare datorită sistemului INTELLIBREW™ de preparare rapidă și funcției de curățare automată. Cu Tassimo VIVY 2, disponibil într-o varietate de culori și perfect pentru orice spațiu, știi că băutura ta preferată va avea mereu exact gustul care trebuie.
Detalii
Cumpără
JOY
Bucuria cafelei.
Tassimo JOY este inspirat din momentele petrecute alături de prieteni sau familie și este proiectat pentru a vă oferi tuturor băutura ideală. Ți-e poftă de un cappuccino dar trebuie să pregătești și un espresso? Nimic mai simplu, cu Tassimo JOY. O singură apăsare și, prin sistemul INTELLIBREW™, T-discurile preferate se transformă rapid în băutura de care ți-e poftă. La fel ca la toate aparatele noastre, programul de autocurățare și rezervorul de apă detașabil permit ca întreținerea să fie foarte simplă, iar designul robust cu o capacitate de 1,4 litri cu suport pentru ceașcă, reglabil în funcție de toate formele și dimensiunile, face ca acest aparat să fie preferat de întreaga familie.
Detalii
Cumpără
SUNY
Un răsărit de soare la tine în casă.
Tassimo SUNY este perfect atunci când te grăbești dar ți-e poftă de un cappuccino sau un latte. Introdu T-discul, apasă cu ceaşca butonul Smart Start, apoi lasă-l pe TASSIMO SUNY să prepare cafea, ceai, ciocolată şi multe altele, în doar câteva clipe.
Detalii
Cumpără


Vezi mai jos
Folosim cookies pentru ca tu să ai o experiență cât mai bună. Află ce sunt cookies-urile aici.
Continuarea navigării pe site sau închiderea acestui mesaj reprezintă acceptul tău.