Descoperă Tassimo și vei avea un prieten de încredere

Aparatul Tassimo perfect pentru casa ta.

VIVY 2
Bogat în opțiuni, redus în dimensiuni.
Urmașul aparatului Tassimo VIVY, noul Tassimo VIVY 2 moștenește aceleași trăsături de familie- dimensiuni mici și capacități surprinzătoare datorită sistemului INTELLIBREW™ de preparare rapidă și funcției de curățare automată. Cu Tassimo VIVY 2, disponibil într-o varietate de culori și perfect pentru orice spațiu, știi că băutura ta preferată va avea mereu exact gustul care trebuie.Caracteristici TASSIMO VIVY 2
Citiţi mai jos pentru a afla mai multe detalii cu privire la caracteristicile comune ale TASSIMO şi caracteristicile specifice modelului.
Caracteristici specifice modelului

Economie de spaţiu

Dimensiuni Î x L x L (cm) 25,1 x 16,9 x 31,0
Caracteristici comune la toate aparatele TASSIMO
TASSIMO VIVY 2 Îngrijire & Întreținere
Curățare Detartrare
Curăță aparatul TASSIMO în mod regulat pentru a te asigura că va prepara în continuare băuturi de cea mai bună calitate. Curăță scanerul codului de bare cu o cârpă moale și umedă.
Detartrarea va păstra aparatul în cele mai bune condiții de funcționare, astfel încât să prepari în continuare băuturile preferate la cea mai bună calitate. TASSIMO te anunță dacă aparatul are nevoie de o curățare a depunerilor, prin aprinderea unui semnal luminos roșu. Aparatul include un ciclu de curățare automat.


Vezi mai jos
Folosim cookies pentru ca tu să ai o experiență cât mai bună. Află ce sunt cookies-urile aici.
Continuarea navigării pe site sau închiderea acestui mesaj reprezintă acceptul tău.