Descoperă Tassimo și vei avea un prieten de încredere

Aparatul Tassimo perfect pentru casa ta.

JOY
Bucuria cafelei.
Tassimo JOY este inspirat din momentele petrecute alături de prieteni sau familie și este proiectat pentru a vă oferi tuturor băutura ideală. Ți-e poftă de un cappuccino dar trebuie să pregătești și un espresso? Nimic mai simplu, cu Tassimo JOY. O singură apăsare și, prin sistemul INTELLIBREW™, T-discurile preferate se transformă rapid în băutura de care ți-e poftă. La fel ca la toate aparatele noastre, programul de autocurățare și rezervorul de apă detașabil permit ca întreținerea să fie foarte simplă, iar designul robust cu o capacitate de 1,4 litri cu suport pentru ceașcă, reglabil în funcție de toate formele și dimensiunile, face ca acest aparat să fie preferat de întreaga familie.Caracteristici TASSIMO JOY
Citiţi mai jos pentru a afla mai multe detalii cu privire la caracteristicile comune ale TASSIMO şi caracteristicile specifice modelului.
Caracteristici specifice modelului

Dimensiuni Lungime x Lăţime x Înălţime (cm) 27.8 x 10.9 x 29.8

Rezervor de apă XL
Caracteristici comune la toate aparatele TASSIMO
TASSIMO JOY Îngrijire & Întreținere
Curățare Detartrare
Curăță aparatul TASSIMO în mod regulat pentru a te asigura ca va prepara în continuare băuturi de cea mai bună calitate. Curăță scanerul codului de bare cu o cârpă moale și umedă.
Detartrarea va păstra aparatul în cele mai bune condiții de funcționare, astfel încât să prepari în continuare băuturile preferate la cea mai bună calitate. TASSIMO te anunță dacă aparatul are nevoie de o curățare a depunerilor, prin aprinderea unui semnal luminos roșu. Aparatul include un ciclu de curățare automat.


Vezi mai jos
Folosim cookies pentru ca tu să ai o experiență cât mai bună. Află ce sunt cookies-urile aici.
Continuarea navigării pe site sau închiderea acestui mesaj reprezintă acceptul tău.