tassimo Vivy 2.

Bucură-te de o cafea perfectă, cu doar o apăsare de buton!

TASSIMO Vivy 2

Curăță aparatul TASSIMO în mod regulat pentru a te asigura că va prepara în continuare băuturi de cea mai bună calitate. Curăță scanerul codului de bare cu o cârpă moale și umedă.

Pasul 1/20

Îndepărtați rezervorul de apă din aparat şi umpleţi-l cu apă rece, proaspătă, până la marcajul MAX. Asiguraţi-vă că aparatul nu este conectat la o reţea electrică.

Pasul 2/20

Porniţi aparatul folosind butonul de comandă de pe partea laterală a acestuia. Ledul de stare portocaliu.

Pasul 3/20

Îndepărtaţi T- disc-ul galben de întreţinere şi curăţare din compartimentul de pe partea laterală a aparatului şi aşezaţi-l pe suportul T- disc din aparat cu codul de bare orientat în jos. Alegeţi o ceaşcă mare (min 250 ml/ 9oz) şi aşezaţi-o pe suportul pentru ceaşcă.

Pasul 4/20

Închideţi unitatea de infuzare apăsând ferm capacul şi mânerul, până când se aude un sunet. Ledul de stare portocaliu se va aprinde intermitent o singură dată pentru a indica faptul că aparatul este pregătit.

Pasul 5/20

Apăsaţi butonul pornire/oprire pentru a iniţia programul de curăţare. În timpul programului de curăţare, ledul de stare se va aprinde intermitent iar aparatul va doza apă fierbinte într-o ceaşcă, curăţând duza, şi va permite ieşirea unei mici cantităţi de abur.

Pasul 6/20

Programul de curăţare se opreşte automat atunci când procesul s-a încheiat. Goliţi ceaşca şi repetaţi pasul 5 dacă este cazul. În această etapă vă rugăm să aveţi grijă la apa fierbinte.

Pasul 7/20

Deschideţi unitatea de infuzare şi îndepărtaţi T- disc-ul de întreţinere - curăţare. Depozitaţi T – disc-ul de întreţinere - curăţare în compartimentul de depozitare de pe partea laterală a aparatului.

Pasul 8/20

Curăţaţi unitatea de infuzare şi scanerul codului de bare cu o cârpă moale.

Pasul 9/20

Aparatul dumneavoastră a fost curăţat şi este gata de utilizare.

Pasul 10/20

Vă recomandăm ca după o perioadă îndelungată de utilizare să curăţaţi separat componentele detaşabile ale aparatului. Opriţi aparatul prin intermediul butonului de comandă de pe partea laterală a acestuia şi deconectaţi cablul de alimentare de la reţeaua electrică.

Pasul 11/20

Îndepărtaţi suportul pentru ceaşcă şi tăviţa de colectare din partea frontală a aparatului şi curăţaţi manual cu apă caldă şi detergent sau în maşina de spălat vase.

Pasul 12/20

Îndepărtaţi suportul pentru T - disc din unitatea de infuzare şi curăţaţi manual cu apă caldă şi detergent sau în maşina de spălat vase.

Pasul 13/20

Elementul de perforare şi duza pot fi îndepărtate din unitatea de infuzare prin împingerea fermă acestora în sus. Pot fi dezasamblate în trei componente care se pot curăţa manual cu apă caldă sau în maşina de spălat vase.

Pasul 14/20

Curăţaţi unitatea de infuzare şi scanerul codului de bare cu o cârpă moale.

Pasul 15/20

Clătiţi şi uscaţi elementul de perforare şi duza, apoi montaţi-le înainte de a le introduce înapoi în unitatea de infuzare.

Pasul 16/20

Puneţi la loc în aparat suportul pentru ceaşcă şi cel pentru T - disc.

Pasul 17/20

Îndepărtaţi rezervorul de apă, clătiţi cu apă curată şi curăţaţi interiorul cu o cârpă moale. Rezervorul de apă nu poate fi curăţat în maşina de spălat vase. Umpleţi rezervorul cu apă rece, proaspătă, până la marcajul care indică nivelul maxim.

Pasul 18/20

Puneţi la loc rezervorul de apă pe partea laterală a aparatului, înclinându-l uşor pentru a-l repoziţiona la locul lui până când se aude un sunet. Reconectaţi cablul de alimentare la reţeaua electrică.

Pasul 19/20

Porniţi aparatul prin intermediul butonului de comandă de pe partea laterală a acestuia. Ledul de stare portocaliu se va aprinde pentru a indica faptul că aparatul este pregătit de funcţionare.

Pasul 20/20

Aparatul dumneavoastră a fost curăţat şi este gata de utilizare.