tassimo Suny.

Bucură-te de o cafea perfectă, cu doar o apăsare de buton!

TASSIMO Suny

Detartrarea aparatului îl va menține într-o condiție excelentă ca el să poată prepara în continuare băuturile tale preferate la o calitate înaltă. TASSIMO îți spune când aparatul are nevoie de detartraj prin afișarea unei lumini roșii de detartrare. Aparatul are un ciclu de curățire automat. Vezi instrucțiunile pas cu pas.

Buton Smart Start pentru pregătire rapidă a băuturii

TASSIMO SUNY permite prepararea instantanee prin împingerea cănii în butonul din față pentru a porni aparatul.

Economie de spațiu

Acest membru al familiei TASSIMO este perfect pentru acele spații greu de pus în valoare. TASSIMO SUNY e atât de compact, încât face ca pregătirea băuturii tale preferare să fie ușoară și lipsită de efort.

Curăţare automată și Programul de detartrare

Aparatul poate fi ușor curățat datorită programului de curățare automată și a programului de detartrare. Aparatul anunță atunci cand are nevoie de detartrare, prin aprinderea ledului pentru detartrare.

Suport pentru ceașcă reglabil și detașabil

Înălțimea suportului pentru ceașcă poate fi reglată pentru cești mici, medii și mari. în cazul cănilor foarte mari sau al cănilor de călătorie, suportul poate fi îndepărtat complet.

Economisirea energiei cu funcţia AUTO OFF

Revine automat în modul stand-by după fiecare ciclu de fierbere pentru a economisi energie.

Fără timp de încălzire

Datorită tehnologiei inovatoare de încălzire, practic nu există timp de încălzire, astfel încât poți prepara băutura instantaneu. Pui capsula Tassimo în aparat, apeși butonul Start / Stop și gata! Niciodată nu a fost mai simplu să obții o bautură caldă, delicioasă!

Rezervor de apă detașabil

Rezervorul de apă poate fi ușor detașat pentru reumplere.