tassimo Joy.

Bucură-te de o cafea perfectă, cu doar o apăsare de buton!

TASSIMO Joy

Curăță aparatul TASSIMO în mod regulat pentru a te asigura ca va prepara în continuare băuturi de cea mai bună calitate. Curăță scanerul codului de bare cu o cârpă moale și umedă.

Pasul 1/14

Scoate rezervorul de apă din spatele aparatului de cafea.

Pasul 2/14

Scoate T DISC-ul de service din compartimentul din spatele aparatului.

Pasul 3/14

Umple rezervorul de apă până la marcajul de detartrare (500 ml) și adaugă agentul de detartrare în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Pentru a afla mai multe despre soluția de detartrare, click aici. Înainte de a continua, asigură-te că agetul de detartrare este complet dizolvat în apă.

Pasul 4/14

Pune la loc rezervorul de apă înclinându-l ușor până ajunge în poziția inițială, moment în care vei auzi un declic.

Pasul 5/14

Deschide expresorul prin ridicarea mânerului și așază T DISC-ul de service în suportul pentru T DISC cu codul de bare în jos. închide expresorul împingând capacul ferm în jos până când se fixează în poziție cu un declic.

Pasul 6/14

Așază un recipient potrivit (min. 500 ml) sub duza de curgere.

Pasul 7/14

Ține apăsat butonul de pornire / oprire timp de cel puțin 5 secunde pentru a porni programul de detartrare.

Pasul 8/14

Programul de detartrare începe și ledul aferent luminează intermitent. Procesul de detartrare durează aproximativ 20 de minute, timp în care soluția este pompată prin sistem, la intervale, iar apoi se scurge în recipient până când rezervorul de apă este aproape gol. În rezervor rămâne întotdeauna puțin lichid. Notă: în cazul în care procesul durează mai puțin de 20 de minute, este posibil să fi pornit un ciclu de curățare din greșeală - aparatul de cafea nu va fi pe deplin detartrat și ledul roșu va rămâne aprins. Dacă se întâmplă asta, reia de la pasul 6.

Pasul 9/14

Ledul de stare se aprinde după 20 de minute pentru a indica faptul că procesul este complet.

Pasul 10/14

Depozitează discul de service în compartimentul din partea din spate a aparatului.

Pasul 11/14

Umple rezervorul cu apă rece, proaspătă, până la semnul MAX, pune la loc rezervorul de apă înclinându-l ușor până ajunge în poziția inițială, moment în care vei auzi un declic.

Pasul 12/14

îndepărteaza suportul T DISC-ului și unitatea de poanson, împingându-l în sus. Unitatea poanson poate fi împărțită în trei, dacă e nevoie, pentru curățare mai amănunțită.

Pasul 13/14

Curățarea regulată a acestor piese este recomandată pentru a evita blocarea duzei. Ele pot fi curățate în mașina de spălat vase sau prin rularea sub jet de apă. Șterge expresorul și scanerul de coduri de bare cu o cârpă moale şi umedă.

Pasul 14/14

Expresorul a fost curățat și este gata de utilizare.