tassimo Joy.

Bucură-te de o cafea perfectă, cu doar o apăsare de buton!

De ce să alegi un Tassimo JOY:

Bucuria cafelei.
Tassimo JOY este inspirat din momentele petrecute alături de prieteni sau familie și este proiectat pentru a vă oferi tuturor băutura ideală. Ți-e poftă de un cappuccino dar trebuie să pregătești și un espresso? Nimic mai simplu, cu Tassimo JOY. O singură apăsare și, prin sistemul INTELLIBREW™, capsulele preferate se transformă rapid în băutura de care ți-e poftă. La fel ca la toate aparatele noastre, programul de autocurățare și rezervorul de apă detașabil permit ca întreținerea să fie foarte simplă, iar designul robust cu o capacitate de 1,4 litri cu suport pentru ceașcă, reglabil în funcție de toate formele și dimensiunile, face ca acest aparat să fie preferat de întreaga familie.

Caracteristici
TASSIMO JOY

Citiţi mai jos pentru a afla mai multe detalii cu privire la caracteristicile comune ale TASSIMO şi caracteristicile specifice modelului.


Caracteristici specifice modelului

Dimensiuni aparat ÎxLxA (cm): 29 x 23 x 32,5

Caracteristici comune la toate aparatele TASSIMO:
Prepararea complet automată a băuturilor cu doar o atingere de buton
Curăţare automată & Decalcifiere
Suport cească reglabil şi detaşabil
Economisire energie auto-off
Fără timp de încălzire
Rezervor de apă detaşabil
Află mai multe


Curăţare
Detartrare

Curăță aparatul TASSIMO în mod regulat pentru a te asigura ca va prepara în continuare băuturi de cea mai bună calitate. Curăță scanerul codului de bare cu o cârpă moale și umedă.

Află mai multe

Te așteptăm pe www.Tassimo.ro