Cu Tassimo ai cafeaua ta preferată și premii garantate!

Înscrie aparatul!

Încearcă ceva diferit în fiecare zi

De la cafea la filtru la espresso , tu doar apeși un singur buton și Tassimo se ocupă de restul.

Mai mult, în Lumea Tassimo, aparatul tău Tassimo îţi aduce puncte garantate pe care le poţi transforma în premii pe gustul tău.

HAPPY

TASSIMO HAPPY îți aduce zâmbetul pe buze, dis-de-dimineață, în fiecare dimineață! Prepară cafea, cacao sau ciocolată caldă, cu o simplă apăsare de buton, cât ai clipi din ochi. Și datorită designului său în două tonuri, bucătăria ta prinde culoare.

MY WAY

Stilul tău! TASSIMO MY WAY - pe gustul tău
Deschide-ți apetitul pentru o gamă variată de băuturi. Datorită tehnologiei INTELLIBREW, aparatul citește instrucțiunile de pe fiecare capsulă și pregătește băutura la temperatura potrivită și în timpul recomandat. Iar cu TASSIMO MY WAY poți personaliza chiar tu fiecare băutură prin setarea intensității, volumului și temperaturii cu posibilitate de memorare. Aparatul are panou de control cu touch pentru utilizare ușoară și intuitivă, iar preparare se face foarte ușor, cu o simplă apăsare de buton.

VIVY 2

Bogat în opțiuni, redus în dimensiuni.
Urmașul aparatului Tassimo VIVY, noul Tassimo VIVY 2 moștenește aceleași trăsături de familie- dimensiuni mici și capacități surprinzătoare datorită sistemului INTELLIBREW™ de preparare rapidă și funcției de curățare automată. Cu Tassimo VIVY 2, disponibil într-o varietate de culori și perfect pentru orice spațiu, știi că băutura ta preferată va avea mereu exact gustul care trebuie.

JOY

Bucuria cafelei.
Tassimo JOY este inspirat din momentele petrecute alături de prieteni sau familie și este proiectat pentru a vă oferi tuturor băutura ideală. Ți-e poftă de un cappuccino dar trebuie să pregătești și un espresso? Nimic mai simplu, cu Tassimo JOY. O singură apăsare și, prin sistemul INTELLIBREW™, capsulele preferate se transformă rapid în băutura de care ți-e poftă. La fel ca la toate aparatele noastre, programul de autocurățare și rezervorul de apă detașabil permit ca întreținerea să fie foarte simplă, iar designul robust cu o capacitate de 1,4 litri cu suport pentru ceașcă, reglabil în funcție de toate formele și dimensiunile, face ca acest aparat să fie preferat de întreaga familie.

SUNY

Un răsărit de soare la tine în casă.
Tassimo SUNY este perfect atunci când te grăbești dar ți-e poftă de un cappuccino sau un latte. Introdu capsula în aparat, apasă cu ceaşca butonul Smart Start, apoi lasă-l pe TASSIMO SUNY să prepare cafea, ceai, ciocolată şi multe altele, în doar câteva clipe.